bani biroubani birou

A juca jocuri distractive si amuzante  pentru a strange bani  in cadrul unui birou este atat o modalitate buna de a sprijini o donatie sau o actiune de caritate, cat si pentru ridicarea moralului la locul de munca.

Fie puteti pune la amanunt si programa o zi in care sa se joace un astfel de joc sau jocuri, drept un tip de activitati de teambuliding, fie ca vei introduce cate o idee din aceasta in fiecare zi, cu timpul. Exista o gramada de diferite lucruri pe care le poti face si esti binevenit sa schimbi regulile astfel incat acestea sa se adecveze cat mai bine cu regulile de la biroul tau.

Borcanul cu bani

Gandeste-te la o problema pe care o ai la birou, fie ca este folosirea excesiva a injuraturilor, plangerile in exces sau lasarea resturilor de la masa e pranz peste tot in camera de luat masa. De fiecare data cand cineva de la birou va efectua acea activitate, fa-l sau fa-o sa puna in borca ceva banuti pentru caritate.

Poate fi destul de amuzant si de ajutor sa-ti chemi de asemenea toti colegii sa faca acest gest chiar si fara sa fi gresit; fiind o modalitate draguta si amabila de a ajuta pe cineva in nevoie.

Banda adeziva pentru sef

Pune pe toti oamenii de la birou sa doneze fiecare niste banuti pentru a cumpara impreuna o banda adeziva. Intr-o zi pe care o veti alege impreuna-sa spunem la doua saptamani dupa initierea jocului- folositi toata banda care a fost cumparata pentru a va atarna seful de perete.

Daca nu aveti suficienta banda adeziva iar seful este suficient de usor, ati putea sa-l suspendati la cativa centimetri de podea (Binenteles, aceasta este o idee ce va trebui sa ramana doar la stadiu de idee, decat daca nu vreti sa va dea afara pe toti si sa va bage si in inchisoare).

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *