medic dentistmedic dentist
Sanatatea noastra si a copiilor nostri este cel mai important aspect de care tinem cont in aceste timpuri, si de aceea avem grija ce alimente consumam, pentru ca unele dintre ele ne afecteaza sanatatea in cel mai deazgreabil mod posibil.

Sanatatea dintilor-principiu vital

Din acest considerent, sanatatea dintilor este un principiu pe care nu trebuie sa il uitam in viata de zi cu zi, incat medicii stomatologi recomanda periajul zilnic de cel putin doua ori, Stim cu totii ca raman resturi de mancare intre dinti, resturi care daca nu sunt eliminate pot provoca respiratie urat mirositoare, infectii si in cele mai rare cazuri, carii dentare.

Pentru ca tinem la sanatatea dintilor tai, pentru ca ne pasa de zambetul tau iti sugeram sa faci o vizita si pe www.dentistsuceava.ro unde vei gasi cele mai noi informatii in materie de stomatologie si igiena dentara.

Cu siguranta ai pasit de cateva ori pragul unui cabinet de stomatologie, motiv pentru care alegi calitate in loc de cantitate, alegi sanatatea in locul lipsei acesteia, precum si o igiena dentara personala mai buna decat lipsa acesteia.

Cele mai nou aparate si echipamente in domeniul stomatologiei iti vor asigura mai putina durere, intr-un timp mai scurt de realizare si rezolvare a problemei dentare.

Grija pentru micutii nostri

Cei mai buni medici dentisti sunt cei care acorda o atentie deosebita micutilor nostri, pentru ca, se intampla ca acestia sa fie cei mai importanti pacienti ai acestor cabinete, si pentru ca sunt cu mult mai sensibili decat adultii. Stim ca se tem de ace, precum si de freza cu care doctorul lucreaza in cele mai mici spatii, motiv pentru care fiecare medic stomatolog acorda o atentie si o preocupare mai importanta celor mici.

Tehnologia de ultima generatie, tehnicile si modalitatile de lucru, precum si siguranta unui climat corect, dezinfectat si igienic fac ca cele mai multe cabinete sa fie pline cu clienti pe tot parcursul anului calendaristic.

Tot aici gasim si cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste periajul dentar, sanatatea dintilor, pentru ca o alimentatie bogata in calciu ne ajuta sa ne pastram dintii mai puternici si mai sanatosi mai mult timp, iar prin reducerea consumului de zahar nu facem decat sa prevenim aparitia cariilor.

Cei mai multi medici stomatologi, precum dr. Alina Marici ofera sfaturi in ceea ce priveste igiena dentara si ne spun ca este bine sa consumam o pasta de dinti cu un continut ridicat de flour, sa utilizam ata dentara si apa de gura, pentru a inlatura bacteriile si mirosul neplacut al respiratiei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *