lucky studioCe sa spunem despre frumusete? Ca defineste aspectul cuiva sau comportamentul? Ca are o anume semnificatie pentru cel din viitor, pentru un posibil partener de viata? Insa, oricate definitii am gasi pentru acest concept, nimic nu se va compara cu ceea ce simte fiecare in sufletul sau.

Frumusetea este definita de intreaga echipa de la Lucky Studio ca fiind perceptia in mai multe moduri a sufletului in cautarea de sine. Intr-o incercare de a defini modul in care se exprima frumusetea, o multime de autori au scris diverse cuvinte, texte sau poezii care sa permita identificarea acestui tablou intr-un peisaj complet nou.

Citate admirabile despre frumusete confirmate de Lucky Studio

  • lucky studioViata este plina de frumusete. Este important sa observam mustele, fluturii, copiii mici si alte fete zambitoare. A mirosi ploaia, a simti vantul si a trai viata in cel mai mare potential al sau, dar si a lupta pentru fiecare vis inseamna frumusete. Desi, in lupta lor pentru un trai mai bun, multe modele de videochat de la Lucky Studio se asigura ca au ceea ce le trebuie pentru o viata inmiresmata. Au parte de o viata plina de beneficii, au calitate in admiratie, au complimente zilnice si au bani pentru a se asigura ca ceea ce este placut ochiului este placut si inimii.
  • De aceeasi parere sunt si unele femei care isi doresc o colaborare cu Lucky Studio si anume ca este mai bine sa fii frumos decat sa fii bun, insa este mai bine sa fii bun, decat sa fii urat.
  • Pentru fiecare frumusete este un ochi care nu se vede. Pentru fiecare adevar exista o ureche pe undeva care sa auda si pentru fiecare iubire este undeva o inima pregatita sa fie primita. Asa se intampla si cand lucrezi cu Lucky Studio din Iasi: ai parte de urechi care sa te asculte doar pe tine, ai ochi care te privesc doar pe tine si ai acel suflet pregatit sa isi deschida bratele si sa te prinda in cercul sau.
  • lucky studioOamenii sunt vitralii, oricum ar fi ei. Ei au stralucire si o au chiar si atunci cand afara nu este soare, insa stralucesc si atunci cand se lasa intunericul serii. Adevarata frumusete se dezvaluie doar daca exista o sursa de lumina din interior, ceea ce face ca viata sa devina mult mai frumoasa daca este vazuta prin ochii unei femei deosebite.

Oricarei femeie i se atribuie un citat unic, un citat in care se regaseste fiind ca o cufundare in lumea acvatica plina de mister, de necunoscut si de aventuri placute in oglinda Lucky Studio.

 

De admin

9 comentarii la „Frumusetea feminina in citate”
  1. unele din cele mai plaucte joburi este in videochat, nu trebuie sa faci nimic, decat sa ai parte de atentia prietenilor tai

  2. unele din femei sunt norocoase ca au un loc unde sa stea, iar altele fac pretentii la frumusete,…. ce ti se mai pare corect in lumea asta?

  3. am auzit si eu ca la lucky studio sunt cele mai frumoase femei. si la noi avem un videochat in oras, dar nu este atat de serios

Comentariile sunt închise.