filme ciudate

Filme nemuritoare, insa cam ciudate

Smokin’ Aces.

Cantitatea de nume uriase din acest film este incredibila. Oricine a jucat intr-un film in ultimul deceniu se afla in acest film interpretand un anumit rol. La o prima vedere, il vei iubi.

Apoi, cand te vei fi uitat din nou si din nou, iti vei da seama ca nu are nici un sens si ca ste destul de ciudat. Apoi, totusi vei accepta acest lucru, in ciuda faptului ca nu are nici un sens, si il vei iubi chiar. Lasa mandria la o parte si uita-te la el, indiferent de ce crezi la inceput.

Franciza Final Destination.

Primul film din seria Final Destination m-a speriat de moarte si m-a facut sa devin paranoic timp de multe zile. Urmatoarele cateva continuari sunt exact aceeasi treaba ca si prima parte  dar cu diferite scene ale mortii in scenariu. Stii ce va avea loc in film si ce se va intampla in continuare chiar inainte de a incepe filmul, insa nu te poti opri din a-l viziona.

World War Z

Fanii filmelor horror  sunt dintre cei mai multi incapatanti care sustin ca acest film este bun,  pentru ca un nume mai mare si un buget pe masura atasat la proiect cu siguranta fac un film unul dintre cele mai bune din domeniul sau.

Acest film isi are in definitiv greselile si erorile sale, insa este un film cu zombie destul de placut. Daca nu crezi ca iti place, imagineaza-ti cum ar arata daca ar fi un film cu o companie foarte buna de productie de film in spate.

Bad Grandpa

Cu totii ne dorim sa ne gandim la noi si sa ne referim la propria persoana ca una matura si educata, insa este ceva despre acest film si la stilul de umor al actorului Johnny Knoxville care te va face sa te rusinezi in legatura cu cat de tare ai putut rade la el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *