Festivaluri muzicale internationale

Atunci cand preferam sa ne petrecem cateva zile departe de locul nostru de bastina, cand vrem sa incercam si alte senzatii tari, o muzica buna alaturi de prieteni dragi si „nebuni”, incercam sa evadam din cotidian si sa mergem la unul dintre festivalurile muzicale renumite in intreaga lume.

Fie in Statele Unite ale Americii, in Europa sau in Asia, fiecare dintre noi isi poate gasi locul si genul sau genurile muzicale favorite, pe care sa petreaca zile in sir.

Coachella Valey Music and Art Festival-Indio, California

Acesta este unul dintre cele mai apreciate festivaluri de muzica si arta din Statele Unite ale Americii, cunoscute si frecventate atat de oameni obisnuiti, cat si de staruri de peste tot din lume. Acest eveniment se tine intre 15-17 aprilie si se desfasoara pe sase scene, cuprinzand o varietate de genuri muzicale, de la rock alternativ, hip-hop si muzica electronica.

Pe langa diversitatea de genuri muzicale, festivalul muzical Coachella este surprinzator tocmai prin invitatii neasteptati care apar pe cele sase scene.

Roskilde Festival, Roskilde, Danemarca

Acest festival muzical are loc intr-un vechi oras viking din Danemarca, este un eveniment desfasurat in timpul verii si este unul dintre cele mai mari festivaluri muzicale din Europa. La fel ca majoritatea festivalurilor muzicale din intreaga lume si acesta tine mai multe zile, mai exact acesta intinzandu-se de-a lungul a patru zile: 30 iunie-3 iulie. Pe langa rock-ul care predomina, se mai pot asculta si alte genuri muzicale cum ar fi: electronic si hip-hop.

Soundwave Music Festival, Petrcane,Croatia

Aici, pe beat-urile electronice se intalnesc soarele si nicipul pentru a crea spre final senzationalul festival de trei zile desfasurat intre 22 iulie si 24 iulie. Acest eveniment este foarte cunoscut printre tinerii adulti mai ales din Croatia, insa de-a lungul timpului s-a transformat intr-un festival international care atrage studenti de pretutindeni.

Petrecerea are loc in Croatia pe drumuri, constand de fapt mai mult intr-o caravana ce atrage oameni de pretutindeni, facand astfel posibil ca soundwaverii sa se intalneasca pe drum.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *