biscuiti fastplus

Te simti de cele mai multe ori obosit si lipsit de vlaga dupa o zi intreaga de stat in picioare? Orice activitate la care este supus organismul tau consuma treptat din energia acumulata in timpul somnului, ceea ce face ca organismul sa fie mai firav cu fiecare actiune pe care o faci.

Unele din cele mai bune remedii sunt si cela care privesc o alimentatie sanatoasa. Semintele de exemplu sunt cele care iti pot imbunatati starea de spirit si te pot inviora. Consumul in exces inca nu a fost semnalat, ceea ce inseamna ca o buna cantitate de seminte prajite sau proaspete poate fi oricann un mare ajutor pentru organismul tau.

Daca vrei sa optezi pentru ceva mai dulce incearca prajiturile fara zahar, care sunt bune si pentru diabetici sau halvaua. Atat prajiturile cat si o cantitate de halva te pot stimula incepand cu pauza de pranz. Mai multa activitate inseamna sa fii in forma mai mult, sa te ingrijesti si sa finalizezi sarcinile unei zile de munca.

Tocmai pentru ca te gandesti ca statul la birou este nociv pentru tine, Fastplus te invita sa gusti cele mai bune produse alimentare, din mai multe categorii. Bineinteles ca nu poti sa optezi in timpul programului pentru un pahar de vin sau pentru o bere de calitate, insa poti cu siguranta sa incerci bauturi racoritoare, fursecuri, drajeuri, napolitane sau batoane din cereale si seminte.

Oricare dintre aceste alimente pot constitui mici gustari in timpul programului de munca, timp in care si stomacul tau se va simti alimentat, iar circulatia sangelui va functiona in parametri normali. Este foarte important sa tii cont si de tipul de activitate si mediul in care lucrezi, pentru ca unele locuri de munca necesita mai mult efort decat altele si implicit o cantitate mai mare de viatmine, minerale sau fibre.

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *