Atunci cand te gandesti la o sesiune de masaj ai in cap doar relaxarea. Suna poate intrigant inlocuirea unui maseur cu tehnologia. Daca ai incercat un fotoliu de masaj de marca Masatto intelegi mai bine. Role ceramice incalzite, perne de aer, vibratii – toate acestea lucreaza impreuna pentru ca masajul oferit sa fie unul complex. Te vei simti divin!

In functie de model, vei descoperi la Masatto.ro fotolii de masaj cu mecanism 4D spre exemplu. Asta inseamna adaptare in functie de curbura naturala a coloanei. Scanarea inainte va permite realizarea unui masaj precis, in punctele de maxim interes. Pare prea vag spus masajul spatelui cand de fapt conteaza mai precis zona cervicala, lombara si la omoplati, la muschiul ce are forma de trapez.

Intensitate, durata si viteza de masare

Unui maseur terapeut nu ii poti spune cum sa isi faca treaba, dar unui fotoliu de masaj ii faci doar setarile necesare si te bucuri de un masaj complet. Poti alege cu cateva setari cat sa dureze o sesiune de masaj, la ce viteza si intensitate. Cand ai muschii incordati nu este de ajuns un masaj simplu, ci miscari repetate si mai intense.

Pentru zone cu dureri poti seta si incalzirea, ce o data activata iti da o stare de bine. Terapia prin caldura aplicata local la zona cu durere este binecunoscuta si functioneaza mai ales cand combini tehnicile. Pernele de aer ce se comprima si decomprima, in miscari ritmice sunt de asemenea de mare ajutor, in timp ce esenta unui masaj intr-un astfel de fotoliu este despre rolele care maseaza.

Pot fi setate diferite tehnici de masare, de la stretching la frictiune, apasare, tapotament etc. Poti alege una din variante, mai multe combinate, masaj doar pentru o anumita parte a corpului sau pentru tot corpul, inclusiv pentru zona picioarelor.

Fotoliul de masaj este recomandat pentru toate varstele

Daca te gandesti la familia ta trebuie sa stii ca pentru fiecare utilizator fotoliul de masaj va scana si memora datele pentru masaje de precizie. Il pot folosi tinerii dupa o zi obositoare la munca sau cei de varsta a treia, ce au un program de mobilitate redusa. Util oricand, din cand in cand sau cu mai mare frecventa in functie de nevoile fiecaruia, o data ce incerci aceasta varianta de relaxare iti dai seama ce inseamna de fapt starea de bine.

In plus, efectele masajelor sunt binecunoscute: te destresezi, iti relaxezi muschii, scapi de dureri, combati oboseala psihica si fizica, vei avea un somn imbunatatit. De alfel este de la sine inteles ca vorbim despre un lung sir de efecte ce se tin lant: cand esti incordat spre exemplu la muschii cervicali, simti presiune in zona cu pricina, ai dureri de cap, te concentrezi mai greu, ba chiar parca vezi in ceata. Masajele repetate si o postura corecta in fata ecranelor te vor ajuta sa combati aceste stari pe termen lung.

Daca iti doresti sa incerci un masaj intr-un fotoliu performant marca Masatto poti programa o vizita la unul din showroom-urile lor din tara sau acceseaza pagina oficiala www.masatto.ro si descopera cum poti solicita la tine acasa fotoliul dorit pentru testare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *