EvoAgency.ro

Pana nu demult, cele mai utilizate stratgii de marketing erau panourile publicitare, reclamele TV, ziarele si revistele locale. In afara de faptul ca te solicitau la un efort financiar foarte mare, rezultatele se lasau uneori prea mult asteptate, iar atunci cand apareau era dificil sa le evaluezi. In prezent, piata de marketing se pare ca s-a mutat in mediul online, locul unde aproape toata lumea este activa cea mai mare parte a zilei.

In era internetului, este esential pentru orice site, indiferent de profil, dar mai ales pentru un magazin online, sa aloce resurse – timp si bani – pentru promovare online si implicit, succes. Spus altfel, serviciile oferite de EvoAgency.ro nu mai sunt o alternativa, ci mai degraba au devenit o necesitate.

Din ce motive au nevoie de SEO magazinele online?

Nu are importanta daca magazinul tau online este mic sau de proportii mari, daca esti la inceputul afacerii sau daca ai in spate ceva ani de experienta. oriunde te-ai clasa, ai nevoie de SEO pentru a exploata la maximum potentialul afacerii si implicit, pentru a creste profitabilitatea acesteia.

SEO ajuta internautii sa te gaseasca mai repede

A fi detinatorul unui magazin online fara sa iti marchezi prezenta in motoarele de cautare este ca si cand aproape nu existi pentru consumatori. Majoritatea dintre ei, in momentul in care cauta un produs de interes se limiteaza la primele rezultate pe care le ofera Google.

Probabil ca ar trebui sa iti pui intrebarea daca SEO nu este important , de ce toate marile magazine exista pe Google, ba chiar in primele afisari? Nu este suficient doar sa cunosti brand-ul, conteaza sa-i oferi exact consumatorului ce are nevoie si, mai ales, sa fii primul care ii pune asta la dispozitie.

SEO reprezinta o metoda eficienta pentru cresterea vanzarilor

Asa cum am mai mentionat, Google-ul este responsabilul principal pentru traficul pe website, ceea ce se traduce, evident, prin cresterea vanzarilor. Evolutia tehnoligiei din ultimii ani a modificat modalitatea prin care oamenii aleg sa cumpere un produs sau un serviciu. Sa apari in primele rezultate oferite de motoarele de cautare s-a dovedit a fi unul dintre factorii decisivi ai achizitiei. Potrivit studiilor in domeniu, 89% dintre consumatori cauta pe Google produsele ce-i intereseaza.

Se pare ca daca nu apari in rezultatele oferite de motoarele de cautare iti ratezi sanzele de a fi vizibil in platforma online, deci nu vei beneficia de trafic din aceasta sursa. In cazul asta, numarul celor care stiu de magazinul tau este mai redus, vinzi mai putin si dezvoltarea afacerii are un ritm mai lent.

SEO reprezinta o investitie, nicidecum o cheltuiala

In mediul online competitia este acerba… trebuie sa apelezi la orice ai la indemana pentru a te situa cu un pas in fata competitorilor. Rezultatele nu apar peste noapte nici macar atunci cand platesti pentru o campanie pe Internet, iar investitia financiara este destul de consistenta.

Accesarea magazinului online prin motoarele de cautare se defineste prin trafic de calitate, potentiali clienti care au ajuns pe pagina ta pentru ca fix acel produs il cauta. Companiile precum EvoAgency.ro au experti care au inteles importanta acestui proces si pun la dispozitia celor care isi doresc sa-si creasca vanzarile si sa domine concurenta pachete de servicii SEO si oferte atragatoare. Ce este cert, SEO nu reprezinta o optiune, ci o adevarata utilitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *