erotic massageerotic massage
 Cand vine vorba de placerea si de confortul sexual cei mai multi dintre noi nici nu ne gandim cat de bine se poate simti partenerul daca va fi suspus unei astfel de experiente, incat ne-ar ajuta sa stim care ar fi etapele unui masaj erotic.

Etapele unui masaj erotic

  • Incalzirea. Un masaj erotic implica obtinerea unor senzatii placute intre tine si partenerul tau, astfel incat hainele trebuie sa fie foarte putine. Foarte putine femei isi doresc sa ramana dezbracate sub zero grade, astfel incat asigurati-va ca preincalziti camera la o temperatura decenta inainte de actul propriu zis. De asemenea, asigurati-va ca uleiul de masaj este cald, incat trebuie testat inainte de a fi pus peste pielea partenerului.
  • Devino confortabil. Probabil veti fi cu totii dornici ca sariti peste actiunea de post-masaj, dar nu grabiti lucrurile, motiv pentru care trebuie sa va asigurati ca sunteti confortabil si ati ales un loc unde se pot accesa toate partile corpului.
  • Aplicati uleiul, astfel incat acesta sa fie incalzit intre palme si apoi aplicat pe pielea partenerului. Uleiul va permite ca mainile sa alunece usor peste pielea partenerului, incat acesta se va simti fabulos de bine.
  • Tehnica. Utilizati cat mai multe tehnici de masaj in timpul unei sedinte, incat la MasajClub.ro puteti testa cele mai noi tehnici in materie de masaj de la miscarile repetate in mici cercuri si pana la varful degetelor usor apasate pe corp.
  • Comunicarea care faciliteaza relatia dintre parteneri, pentru ca nu e nimic mai rau decat un masaj dureros. Din acest motiv partenerul ar putea fi chiar recunoscator daca i-ati adresa o serie de intrebari in timpul masajului, pentru a va asigura ca acesta se simte confortabil.
  • Fa o experienta a intregului corp incat sa nu ratati nici o singura parte a corpului. Incepeti cu spatele, umerii, bratele, mainile, precum si partea de jos, astfel incat partenerul sa se bucure de ambele situatii, de a fi dominat si de a domina. Continuati masajul pe fata, scalp, picioare, abdomen si in cele din urma in zona genitala.
  • E timpul sa devina mai sexual, incat sa incepeti cu miscari blande de explorare a necunoscutului in zona intima, prin miscari circulare incercati sa obtineti acese senzatii “waw”,  deoarece atat femeile cat si barbatii au nevoie de stimulare. Incercati o stimulare cu unul sau mai multe degete, prin miscari circulare de sus in jos, incat sa fie un experiment cu viteze diferite, presiuni si directii diferite. Cel mai important este sa nu iti fie teama incat sa poti cere feedback si indrumare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *