Prunele sunt foarte sanatoase la fel ca multe fructe pentru ca au o multime de vitamine si minerale. Ele contin vitamina A, B, si C, sufl, fosfor, magneziu, sodiu si potasiu care au rolul de a echilibra apetitul si de a detoxifia organismul. Ele au un efect antidiuretic si dimineaza inflamatiile. Iata o dieta care va ajuta sa scapi de kilogramele in plus in fiecare zi, cate un kilogram:

La micul dejun trebuie sa mananci 8 prune pe stomacul gol iar dupa aproximativ 30 de minute pori sa mananci un ou fiert, o felie de paine si doua felii de sunca. Poti sa bei o cana de ceai verde sau cafea insa trebuie sa fie neindulcite.

Prima gustare are loc la cel putin 2 ore dupa servirea micului dejun si consta in cateva nuci sau bicuiti din ovaz.

La masa de pranz poti sa mananci o supa, 250 de grame de friptura de pui si o salata de legume. Nu asezona cu ulei legumele. Urmatoarea gustare are loc la 3 ore dupa masa si poti sa o mananci daca contine sase prune uscate.

Cand se face seara trebuie sa mananci un iaurt cu cereale integrale sau doua felii de paine cu doua felii de sunca de pui. Trebuie sa fiti foarte atenti ca aceasta masa sa aiba loc inainte de a dormi cu cel putin 3 ore.
De asemenea trebuie sa aveti grija foarte mare pentru ca acest regim nu se tine mai mult decat 7 zile deoarece nu furnizeaza organismului alimentele necesare si pot aparea dereglari ale metabolismului si oboseala. Mai mult, poate aparea deshidratarea deoarece prunele au un efect atidiuretic.Din momentul in care va hotarati sa tineti aceasta dieta trebuie sa stiti sigur ca veti bea 2 litri de lichid pe zi. Este foarte important sa consumati cat mai mult lichid. Lichidul contribuie la eliminarea kilogramelor in plus.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *