stailer

De multe ori ni se întâmplă să fim nemulțumiți de anumite servicii din industria frumuseții, ba chiar credem că ni se cuvin anumite lucruri, iar dacă nu primim ceea ce ne dorim, suntem în stare să facem scandal sau reclamație.

Aducem în evidență câteva aspecte legate de proprietarii de saloane de beauty, atât de criticați de-al lungul timpului, din anumite considerente. Trebuie să conștientizăm însă, că și noi ca și clienți, nu suntem întotdeauna cei mai respectuoși, cei mai indulgenți și mai înțelegători.

Se spune că munca cu oamenii este cea mai dificilă parte și pe bună dreptate, pentru că niciodată clienții nu vor fi în totalitate mulțumiți.

Iată că platforma Stailer vine ca un colac de salvare pentru profesioniștii din acest domeniu, care își pot organiza acum timpul mult mai ușor. Detalii vezi aici.

Iată care sunt nemulțumirile proprietarilor la care nu ne-am gândit până acum

De-a lungul timpului, proprietarii de saloane de beauty au avut experiențe mai puțin plăcute cu anumiți clienți.

Unele dintre cele mai deranjante lucruri care se întâmplau la saloanele de beauty era faptul că veneau unii clienți cu propria vopsea de păr, încercau să negocieze la preț sau explicau chiar ei anumite tehnici și instrucțiuni. Practic, toată munca acelui profesionist era luată peste picior.

Prețurile serviciilor au fost dintotdeauna un subiect controversat, iar mulți clienți, chiar și atunci când făceau o programare la un salon, din bun simț, nu întrebau cam cât ar costa acel serviciu, iar la final erau foarte surprinși de prețurile cerute, ba mai mult, aduceau comentarii la adresa stilistului, coafezei sau tehnicianului de unghii, după caz.

Un alt aspect care făcea ca unii clienți efectiv să ajungă pe lista neagră, era programarea la un salon la o oră târzie din noapte. Faptul că unii clienți sunau după ora 10 sau dădeau un mesaj cu “dormi” la unii profesioniști, arăta lipsa totală de respect față de familia și viața personală a acestuia.

Nu în ultimul rând, clienții care nu se mai prezintă la salon sau nu anunță că nu mai pot ajunge , efectiv dau peste cap programările din acea zi.

Nu este deloc ușor pentru un stilist sau o coafeză să își modifice total programul. Este suficient să întârzii 30 de minute, iar ceilalți clienți vor fi decalați.

Acestea sunt doar câteva dintre nemulțumirile proprietarilor de saloane de beauty, însă sunt cu siguranță mai multe.

Stailer vine în ajutor

Stailer este o platformă online care are grijă de toate aceste aspecte în materie de beauty. De altfel, clienții doritori de servicii se vor programa online, fără a mai da vreun telefon acelui stilist la ore indecente și fără a mai face scandal la salon, deoarece prețurile tuturor serviciilor sunt afișate.

Concret, pe Stailer clienții au absolut toate detaliile necesare, astfel încât vor fi lămuriți cu absolut orice problemă. Cu această oportunitate, oamenii de afaceri din această industrie își pot organiza mult mai eficient timpul, se pot organiza mult mai ușor și nu mai sunt nevoiți să întâmpine anumite probleme din partea clienților.

Dacă ai o afacere în industria frumuseții, află de pe site-ul stailer.ro cum poți să obții anumite beneficii dacă dorești să colaborezi cu această platformă.

Date de contact:  support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *