transport public

De ce ar trebui sa opotezi pentru transportul in comun?

Cea mai mare pasiune a mea reprezinta calatoriile. Imi place sa vizitez locuri noi, sa invat lucruri si sa intru in contact cu cat mai multe zone din lume. Trebuie sa recunoastem ca este una din cele mai costisitoare pasiuni datorita faptului ca atat cazarea, cat si transportul necesita sume insemnate de bani.

Bineinteles, daca este vara avem ocazia sa luam cu noi un cort care sa ne tina adapost pe timp de noapte, insa transportul este intr-adevar o problema in acest caz.

drum
Sursa: iasinc.net

Din punct de vedere fizic nu avem capacitatea de a parcurge sute sau mii de kilometri pe jos ori cu bicicleta pana la o destinatie anume. Categoric, un sportiv ar putea duce la bun sfarsit asta, insa pentru noi oamenii de rand este o actiune destul de dificila.

Desi beneficiez de un autovehicul, bugetul nu imi permite sa imi alimentez masina suficient cat pentru a ajunge in Germania de exemplu. Poate daca am fi fost mult mai multe persoane, m-as fi incadrat mult mai usor in banii de care dispun, astfel ca prefer sa aleg transportul in comun.

autocare
Sursa: bratislavaguide.com

De aici poti afla datele de contact al firmei de transport Nick Trans ce a fost mereu alaturi de mine in realizarea pasiunii de a calatori pe diferite meleaguri.

Cu un buget relativ redus am reusit sa ajung in cele mai frumoase zone ale tarii si ale Europei de asemenea. Confortul si siguranta au fost doar alte motive pentru care am ales sa colaborez cu aceasta firma.

De ce Nick Trans si de ce transportul in comun?

Deci, ce intelegem prin transportul in comun? Ei bine, in acest articol ne vom concentra mai mult asupra autobuzelor si microbuzele ce sunt puse la dispozitie de firma de transport.

Pentru cei interesati sa isi lase propria masina acasa, aceste lucruri pe care le voi discuta in continuare va vor face sa priviti transportul in comun cu alti ochi.

transport
Sursa: constructionweekonline.com
  • Un om perseverent – daca esti asa, sunt sigur ca poti incerca transportul in comun incepand cu autobuzele ce te vor conduce la locul de munca.

Deja de la cateva rute parcurse vei intelege de eu optez pentru astfel de calatorii. In timp vei reusi sa intelegi cu adevarat cum este sistemul si totodata vei sti cum sa interactionezi cu ceilalti mult mai usor.

In momentul in care ai de parcurs un drum mai indelungat, cu siguranta vei incepe sa te plictisesti si vei dori sa stai cu cineva de vorba? Dar cu cine?

Daca te vei uita atent in stanga si in dreapta vei vedea ca majoritatea oamenilor se afla in aceeasi situatie ca si tine. Astfel ai putea sa incepi o conversatie civilizata si relaxanta cu cei din preajma.

  • Urca-te in autocar! Din cauza faptului ca autoturismele polueaza extrem de mult aerul, autobuzele si autocarele reprezinta cea mai buna metoda prin care putem proteja mediul inconjurator.

    autocar
    Sursa: f-i-f.co.uk

Imagineaza-ti ca toate cele 20 persoane din cele 20 de masini diferite ar calatori intr-un autobuz. Nu este un beneficiu urias adus naturii?

  • Nu te vei putea rataci – soferul autocarului va sti exact unde sa te lase, astfel ca nu vei avea nevoie de o harta dupa care sa te ghidezi in permanenta in cauzul in care esti cu masina.
  • Vei economisi foarte multi bani.

Cu totii stim ca transportul in comun este mult mai rentabil comparativ cu cel individual.

Mai mult de atat, vei sti cu exactitate ora la care vei ajunge la destinatie, caci fiecare sofer isi monitorizeaza extrem de bine timpul, astfel incat fiecare calator sa ajunga in locul dorit la ora stabilita.

autocar
Sursa: wikimedia.org
  • Vei evita marea aglomeratie din trafic. Dupa cum bine stii, autobuzele si autocarele au de obicei un fel de prioritate in trafic, astfel ca nu vei pierde timp inutil pe drum.
  • Firmele precum Nick Trans ofera eleganta si curatenie in interiorul tuturor mijloacelor de transport, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji din aceasta privinta.

Acestea fiind spuse, cred ca te-am facut sa intelegi de ce aleg de fiecare data sa pornesc in excursii alaturi de microbuze si autocare. Cu ajutorul acestora am ajuns sa vizitez in doar cativa ani de zile nenumarate tari straine precum: Ungaria, Slovenia, Austria, Italia, Franta, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Anglia, dar si nenumarate orase din Romania.

autocar
Sursa: minivanhiredelhi.com

Pentru a promova un mediu curat, pentru a beneficia de un transport sigur, linistitor la preturi mici, nu ezita sa calatoresti in cele mai frumoase zone ale lumii cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

 

Blogger: Cerasela S.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *