curatare desfundare jgheaburicuratare desfundare jgheaburi

Daca nu prea ai avut tu de-a face cu curatarea si desfundarea regulata a jgheaburilor casei tale, atunci dupa ceva timp si dupa ceva anotimpuri s-ar putea ca acest lucru sa iti dea putin de furca si sa ai mai multa treaba decat de obicei tocmai din cauza comoditatii tale.

Pentru a curata jgheaburile, poti pur si simplu sa te urci pe o scara si sa aduni tot gunoiul din jgheab tot schimband scara din cand in cand si apoi poti elimina si murdaria ramasa cu ajutorul unui spray cu presiune mare care sa elimine si sa curete jgheabul astfel incat toata murdaria sa mearga spre marginile acestuia si sa curga in jos.

Pentru desfundarea jgheaburilor, foloseste o pompa cu presiune mare si sprayeaza de sus in jos pe teava pentru a elimina odata cu apa si murdaria din interior. Poti incerca de asemenea sa spreyezi de la capatul de jos astfel incat aceasta sa se desprinsa de teava si sa curga in jos. Daca nu functioneaza cu o pompa de apa cu presiune, atunci o pompa de instalator poate fi folosita pentru curatarea deseurilor si iti poti desfunda tevile pentru a fi ca noi.

Sfaturi pentru curatarea jgheaburilor:

  • Foloseste un dispozitiv pentru scara ta fixa. Se ataseaza la capatul scarii si iti permite sa te sprijini de peretii casei ca sa ajungi mai ok la jgheaburi, astfel incat sa nu trebuiasca sa te sprijini cu scara direct de jgheab si de a risca sa-l strici.
  • Un carlig in forma de S simplu poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a agata galeata de partea de sus a scarii, eliberandu-ti ambele maini pentru a putea face munca mai usoara.
  • In functie de ceea ce se afla dedesubtul jgheaburilor casei tale, vei dori pur si simplu sa arunci frunzele curatate din jgheab pe jos pentru a le strange mai tarziu sau ai putea pune pe jos o prelata de pe care sa le strangi mai tarziu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *