Stim cu totii ca msicarea face foarte bine siluetei si ca avem nevoie de miscare pentru a arata bine. Nici o dieta alimentara nu poate sa tina locul miscarii si exercitiilor fizice. Stim foarte multe femei care nu reusesc sa faca suficient sport pentru ca nu le permite timpul. Ei bine, puteti sa scapati de kilogramele in plus chiar daca nu aveti timp sa mergeti la sala. Iata care sunt  elemetele pe care trebuie sa le faci pentru a scapa de kilogramele in plus:

In primul rand este important sa mergi pe jos intr-un mod cat mai alert. Cu cat mergi mai repede cu atat vei reusi sa scapi mai mult de kilogramele. In functie de cat de alert este felul in care mergi atat de alert este si modul in care arzi caloriile. Inlocuieste pasii domoli cu cei repezi si mari si transforma plimbarile in adevarate antrenamente. Poti face acest lucru chiar daca ai treaba si nu ai timp. Oricum ai timpul tau de activitate, nu-i asA?

De asemenea, daca tot nu ai suficient timp incat sa faci sport poti sa incerci sa implinesti mai multe sarcini in mod simultan. Fa mai multe lucruri decat ti-ai propus, fii in continua alerta si astfel cei scapa de kilogramele in plus.

Este timpul sa iti planifici o zi in care sa ai timp doar de tine. Ai nevoie de o zi in care sa te plimbi. Fa plimbari lungi de minimum 5 km pentru a-ti imbunatati conditia fizica. Pe masura ce incepi sa te descurci si sa parcurgi traseul fara probnleme incearca sa iti maresti traseul. Fa din ce in ce mai multa miscare si plimba-te din ce in ce mai mult. Astfel te veo relaxa, vei avea timp sa reflectezi si vei scapa de kilogramele in plus. De asemenea puteti sa incercati sa va plimbati pe planuri inclinate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *