Cu totii experimentam senzatii de anxietate in fiecare zi, astfel ca ne este greu sa gestionam aceste situatii. Uneori, cea mai urata stare de anxietate se petrece atunci cand stai intins in pat. Cu cat te gandesti mai mult la lucrurile de care vei avea nevoie- la finante, copii, loc de munca sau la orice alt lucru care se petrece in viata ta, cu atat ai sa devii mai anxios. Pana ajungi sa realizezi ce se intampla cu adevarat, astfel de ganduri iti vin in minte chiar de la prima ora a diminetii si iti distrug intreaga zi.

Nu ne ramane decat sa presupunem ca vrei sa scapi de anxietate. Vestile bune constau in faptul ca exista mai multe metode care te ajuta sa faci fata starilor de frica fara a apela la medicamente.

Indeparteaza anxietatea

Respira. Atunci cand devenim anxiosi nici nu ne mai dam seama ca uitam sa respiram. A-ti tine respiratia inseamna ca organismul tau se tensioneaza si mai tare, ceea ce poate da nastere unui nivel si mai ridicat al anxietatii. Concentreaza-te asupra respiratiei si nu permite ca gandurile negative sa iti patrunda in minte.

Supra-exagerare. Avem tendinta de a deveni mai anxiosi din cauza gandurilor noastre. Daca acest lucru se intampla si cu tine, atunci inseamna ca supra-exagerarea gandurilor da nastere senzatiilor de anxietate. Renunta la ele si incearca sa gandesti cat mai pozitiv.

Fii realist. Nu conteaza natura situatiei in care te afli; aceasta va ajunge la sfarsit odata si odata. Anxietatea la locul de munca poate fi cauzata din mai multe motive, insa incearca sa vezi imaginea de ansamblu. Intreaba-te daca ti-ar fi frica fata de situatia din prezent si peste o saptamana sau peste o luna. Atunci cand privesti spre viitor, acest lucru te ajuta sa te simti mai bine fata de prezent, fiind constient ca stresul nu va tine atat de mult.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *