remark holding

Remark Holdings, Inc., listata la bursa Nasdaq cu simbolul MARK, este compania din domeniul tehnologiei, care dezvolta si implementeaza produse de inteligenta artificiala, dar si solutii bazate pe IA, solutii folosite de diverse industrii. Aceasta companie opereaza diverse proprietati media digitale care livreaza continut in diverse domenii. Nu in cele din urma, ar fi de amintit ca vinde produse si servicii de tehnologie financiara, de publicitate de asemenea.

Cu sediul in Las Vegas, NV si datand din 2006, compania est ede interes pentru cei care doresc sa investeasca in actiuni. Este de la sine inteles ca face parte dintr-un domeniu cu mare potential de crestere. Inca nu s-a atins potentialul maxim al domeniului inteligentei artificiale. Iar daca prezinta interes, ai ajuns unde trebuie sa afli cum si de unde cumperi, simplu, in cativa pasi. 

Cum sa cumperi Remark Holding, Inc. (MARK) in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 

Pentru a cumpara aceste actiuni este simplu. Mai intai de toate alege platforma de tranzactionare. Aceasta poate fi nimeni alta decat eToro. Este una din platformele cunoscute, unde sunt activi peste 25 de milioane de investitori.

Ai acces aici la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Ca si tine sunt mii de useri care cauta sa investeasca la una din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa. Totul prin intermediul contului creat.

Iata si cat de simplu poti cumpara actiunile dorite in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Cum sa cumperi Binance Coin (BNB) in 3 pasi simpli si in numai 3 minute! 

Iata aici, concret, cum sa faci aceasta tranzactie: 

Creeaza cont 

cont etoro

Incepe cu a crea un cont de user in cadrul platformei mentionate. 

Depune bani in cont 

depunere cont etoro

Poate ca vei dori sa depui o suma modesta, dar tine cont ca minima pentru userii din tara este de 100 de dolari! Pot depune si in lei. 

Cumperi MARK 

cumpara actiuni etoro

Acum poti cumpara MARK selectand acest simbol sau denumirea actiunilor din lista. 

De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 

eToro este platforma cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie pentru useri. Ai parte de un proces simplu de tranzactionare si comision zero. 

Nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este pattea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com!

Concluzie 

Un cont creat in aceasta platforma iti poate facilita accesul la cumpararea stocurilor diverse, insa tine cont de riscurile asumate o data cu astfel de investitii. Descopera la eToro tendintele si care sunt fluctuatiile de pret ale activelor de care esti interesat. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *