femei viata iubitfemei viata iubit

In viata fiecarui barbat exista mai multe femei. Nu ma refer aici ca este bigam, ci ma refer la toate acele fiinte de sex feminin care au avut vreodata de a face cu el si inca au de-a face din punct de vedere al diferitelor tipuri de relatii intre acesta si ele. Pot fi mama, surorile, verisoarele, amicele, tu- iubita lui, colegele de facultate sau de munca, sora vitrega sau poate vecina de bloc din copilarie.

Cu toate ca exista mai multe femei in viata iubitului tau, nu ar trebui sa iti faci griji referitor la aceste lucruri pentru ca tu singura esti iubita lui, si doar tu, restul dintre aceste femei avand doar alte tipuri de relatii si legaturi cu al tau. Asa se intampla si in cazul amicei celei mai bune a iubitului tau, care fiind femeie si fiind apropiata ca varsta a cam inceput sa iti trezeasca suspiciuni.

Daca nu o cunosti inca, este si mai rau de atat, pentru ca ai putea sa o judeci fara sa o cunosti ca persoana. Discuta cu partenerul tau despre aceasta si spune-i sa iti povesteasca mai multe despre caracterul ei.

Daca nu te simti prea confortabil atunci cand iubitul tau isi petrece timpul cu aceasta prea mult, intreaba-te singura de ce. Poate ca se intampla asta pentru ca esti foarte geloasa sau poate pentru ca nu esti foarte sigura in legatura cu aceasta relatie.

Sau  poate ca ai dovezi concrete cum ca acestia ar avea de fapt o relatie romantica. Daca it suspectezi iubitul cum ca ar fi implicat intr-o relatie amoroasa cu amica lui, atunci mai bine discuta despre asta cu el.

In fine, atunci cand vine vorba despre confruntarea directa dintre tine si amica iubitului tau, si ignorarea ar putea sa ajute in acest caz. Daca ea este rea si nu te respecta, nu fi rea si tu cu ea si aminteste-ti ca tu nu esti ea, esti mai buna si ca iubitul tau te indrageste pe tine si nu pe ea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *