Exista pentru noi femei care urasc cluburile si tot ceea ce tine de ele. Cluburile sunt o adevarata groapa a disperarii pentru cele mai multe dintre femei, tinere si adolescente. Sunt aglomerate, niste locuri prea aglomerate pline de oameni beti care pretind ca se simt foarte bine.

Acolo poti vedea sau poti auzi tot felul de lucruri negative, care sa te afecteze sau care sa te scarbeasca si mai mult. Nu exista mediu relaxant sau placut intr-un club. Fie esti prea baut pentru a te mai bucura de timpul petrecut acolo, fie esti prea treaz pentru a putea face fata la tot ceea ce se intampla acolo.

Agentii de paza de la intrare sunt prea mari, prea lucrati pentru a nu te gandi la ceea ce se intampla de fapt acolo uneori. Fie ca au parte de scandaluri, de betii, de chestii sparte sau de batai pentru femei, acesti munti de oameni sunt de fapt asa de inspaimantatori, chiar si atunci cand astepti la rand ca sa intri, incat te pot face sa te razgandsti in ceea ce priveste frecventarea acelui loc.

Sa incerci sa-ti iei o bautura intr-un club poate fi o chestie extrema si un cosmar in acelasi timp. Toata lumea se impinge in toata lumea, toata lumea incearca sa obtina un contact vizual cu barmanul care parca numai la tine nu se uita sa te intrebe de sanatate, insa nimeni nu reuseste.

Bauturile sunt atat de scumpe incat te limitezi la a-ti cumpara o sticia de apa plata la jumatate, doar ca sa nu para ca ai venit acolo fara un ban in buzunar. Pana la urma de ce sunt atat de scumpe bauturile intr-un club, pentru ca toate contin de fapt aceleasi ingrediente, nimeni nu a introdus o substanta magica acolo care sa-ti dea energie si puteri supranaturale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *