Cele mai vizualizate filme 2014

Filmele sunt probabil singurul remediu impotriva plictiselii, in zilele ploioase si nu numai. Un film poate ajuta spiritul fiecarui individ sa se elibereze de stres, sa se relaxeze sau sa imbine placutul cu utilul, atunci cand este vizionat alaturi de prieteni si familie.

Conform cinefililor, printre cele mai vizualizate 5 filme din anul 2014 se regasesc:

1.”Lupul  de pe Wall Street” este filmul care a avut peste 30 milioane de descarcari, fiind cel mai piratat de pe internet. Actiunea il are in centru pe celebrul Leonardo Di Caprio, care in intentia de a ajunge bogat, recurge la mijloace inedite in piata actiunlor americane. Filmul este unul urmarit in intreaga lume, cu nominalizare la Oscar.

2. Locul secund il ocupa desenul animat „Frozen” fiind descarcat de aproximativ acelasi numar ca si „Lupul de pe Wall Street”. Aciunea petrecuta in Regatul Inghetat le are la baza pe cele doua personaje aminate Elsa si Anna, surori inchise in regat care evadeaza in cautarea unei alte lumi de gheata.

3. „12 Years a Slave” este cel de-al treilea film care a inregistrat un numar de aproximativ 25 milioane descarcari de pe site-urile de specialitate. Povestea este inspirata din viata reala a unui barbat care lupta pentru supravietuire si libertate, intr-o lume in care culoarea pielii stabileste valoarea umana.

4.”The Hobbit: An Unexpected Journey” beneficiaza de un numar de 22 milioane de descarcari si prezinta actiunea de recuperare a unei comori din ghearele unui dragon prin intermediul luptelor cu personajele malefice.

5.”The Legent of Hecules”  este un film de actiune care urmareste evolutie fiului lui Zeus, exilat apoi vandut spre sclavie, in incercarea de a-si recupera viata pierduta, folosindu-si puterile formidabile pentru a pe drumul spre regatul sau de drept.

In speranta ca aceasta selectie va fi una primita de publicul larg, va uram vizionare si relaxare placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.