Plaja Sarakiniko  se crede ca este cea mai fotografiata zona din Marea Egee. Aceasta plaja este un loc minunat pentru aventurile de snorkeling de pe langa epava misterioasa scufundata. Daca vei merge pe aceasta plaja, va trebui sa-ti aduci propria doza de mancare si de bautura. Totusi, este un mic magazin la intrarea pe plaja Sarakiniko de unde iti poti cumpara apa si mancare.

Daca vrei sa te bucuri de frumusetea acestei plaje unice, iti recomand sa mergi acolo dimineata devreme. Cu toate ca poti regasi plaja ca avand cel mai fin nisip, restaurante de top si baruri care se regasesc si in celelalte locuri din Grecia, Sarakiniko se merita a fi vizitata cu siguranta. Nu vei regreta cand vei vedea culorile schimbatoare ale apei (de la verde inzhis la albastru inchis), peisajul alburiu si formatiunile minunate de stanci.

In afara tarmului Lakoniei, vei putea gasi mica si indepartata insula Elafonsios. Si aici, in acest loc exotic, vei regasi alta comoara ascunsa. Dupa portul perfect pentru vederi si dupa dunele fine de nisip vei gasi plaja Simos. Nisipul ca o pudra alba si apele atat de transparente acre arata ca sticla fac din aceasta destinatie una pe care nu o poti uita prea curand.

Simos ofera o experienta minunata pentru inot si este un loc minunat pentru relaxare si pentru baile de soare. Atunci cand vremea este capricioasa si bate vantul, poti merge sa faci windsurfing. Simos consta de fapt din doua plaje minunate, Mikros Simos si Megalos Simos. Cea mai intinsa plaja din Elafonissos este Megalos Simos si Mikros Simos este la cativa pasi de aceasta. Cateva linii fine de nisip alb despart aceste doua plaje spectaculoase care beneficiaza de ape turcoaz si un peisaj minunat.

In ciuda marimii plajei Simos, cateodata este greu sa gasesti un loc de parcare si spatiu pentru a te aseza undeva, asadar ar trebui sa te asiguri ca mergi acolo de dimineata, in special in plin sezon.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *