Sezonul de toamna a inceput, astfel ca trebuie sa ne gandim si la cea mai asteptata petrecerii a acestui sezon: Halloween. Astfel, trebuie sa ne pregatim spiritul „spooky” si sa ne gandim ce locuri ar putea fi vizitate cu ocazia acestei sarbatori. Europa este extrem de cunoscuta pentru casele sale bantuite, si asta multumita combinatiei dintre istoria plina de batalii cu sange si castelele in stil gotic. De aceea, aceste locuri sunt cele mai potrivite pentru a fi vizitate in Europa, asta daca ai curaj si nu te sperii foarte usor de o usa care se deschide singura…

Castelul Edinburgh, Edinburgh, Scotia. Daca e sa sa asculti povestea castelului Edinburgh nu e de mirare ca acesta a fost declarat unul din cele mai bantuite locuri din lume. Istoria sa dateaza de acum cateva secole, atunci cand regina Margareta a murit in castel in anul 1093. Din acel moment, nenumarate generatii si-au gasit sfarsitul in interiorul castelului… si au ramas aici ca sa ne bantuie! Aici au loc mai multe aparitii supranaturale, astfel ca si scepticii ajung sa isi puna intrebari in ceea ce priveste zona dintre lumi. Hainele iti sunt trase de pe tine, temperaturile scad dintr-o data si aparitiile fantomatice sunt doar cateva lucruri stranii care au loc aici.

Insula Poveglia, Italia este o insula de mici dimensiuni localizata langa Venetia. De-a lungul anilor, acest loc a fost utilizat in mai multe scopuri, iar cel mai socant este cel in care aici erau trimisi oamenii care sufereau de ciuma bunonica in secolele XIV si XVII. Incepand din acele momente, utilizarea acestui pamant a fost putin mai neobisnuita- exista mai multe zvonuri despre ceea ce s-ar fi intamplat la malurile acestei insule, insa niciunul nu este foarte placut. In zilele noastre, insula nu este locuita, iar cei mai multi oameni din apropiere ii sfatuiesc pe turisti sa nu viziteze insula din cauza ca, sustin ei, este un loc blestemat. Insa, cei care s-au incumetat sa faca o vizita pe insula sustin ca au auzit tipete stranii si au vazut fantome.

Hoia-Baciu- cel mai bantuit loc din Romania

Nici Romania nu poate scapa din topul celor mai bantuite locuri. Astfel, padurea Hoia-Baciu se afla in apropiere de Cluj si este extrem de cunoscuta pentru fenomenele bizare care au loc aici. Localnicii sustin ca aici se aud voci ciudate, sunete infricosatoare iar de cele mai multe ori se vad si lumini bizare.

Aceasta padure din Romania este cunoscuta si ca Triunghiul Bermudelor de Romania pe motiv ca, o legenda spune ca aici un cioban cu oile sale a disparut brusc atunci cand se plimba prin padure.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *