blog Lucky Studio IasiNu-i asa ca ti-ai dorit mereu sa afli mai multe despre cum functioneaza un studio de videochat? Mie, cel mai simplu mod de a afla aceste lucruri, mi se pare a fi lucrul in videochat, ca model. Am facut asta oare sau fac asta in momentul de fata? Da! Sunt model de videochat la cel mai bun studio de videochat din Iasi si din toata tara, Lucky Studio. Iti voi spune pe scurt cam ce trebuie sa stii despre munca in videochat, ca model, insa mai multe poti afla de pe un blog Lucky Studio Iasi.

Da, exista mai multe astfel de bloguri si toate reflecta exact opiniile si ceea ce simt fetele care lucreaza aici in legatura cu studioul in sine. Si eu mi-am exprimat parerile in articolele de pe acest blog, deoarece cred ca este de viitor pentru multe femei din zona aceasta a Moldovei. Ce trebuie sa stii mai exact despre Lucky Studio?

 1. Contract pe perioada determinata: 3 ani, 2 ani, un an sau 6 luni, 3 luni, o luna. Poti alege unul dintre aceste contracte si, in functie de asta, vei primi un bonus pe toata durata desfasurarii lucrului la studio. Fiecare dintre acestea este legal si aduce cu sine o serie de beneficii. Trebuie sa vezi doar ce anume ti se potriveste.
 2. Bani primiti zilnic. Asa cum muncesti in fiecalucky studio iasire zi pe durata unei ture de lucru, asa iti si primesti banii, la sfarsitul acesteia. Foarte avantajos, nu crezi? Pentru mine este.
 3. Poti renunta cand iti doresti la contractul de munca. Nu va trebui sa stai in preaviz sau sa iti cauti o inlocuitoare. Trebuie doar sa stii ca, de ai apucat sa incasezi bonusul aferent contractului de munca, va trebui sa il returnezi integral studio-ului de videochat.
 4. Lucrezi singura in camera ta. Vorba vine camera ta. Ai de unde alege din 25 de camere frumos decorate si stilizate pentru confortul modelelor. In fiecare zi, poti lucra intr-o camera diferita, daca asta iti doresti.
 5. Alegi intre profilul Adult si Non-Adult. Nimeni nu te obliga la nimic. De asemenea, ai posibilitatea sa schimbi in fiecare zi profilul pe care doresti sa lucrezi. In cazul site-urilor de profil Adult, trebuie sa ai neaparat 18 ani impliniti.
 6. Unele tari sunt blocate in ceea ce priveste site-urile de videochat pe care se lucreaza. blog lucky studioAsadar vei evita a intra cumva in contact cu romani plecati la munca in strainatate.
 7. Echipa numai de femei. Fete, femei, doar reprezentante ale genului feminin sunt aici ca intr-o familie frumoasa si te ajuta in orice situatie.
 8. Servicii gratuite. Cazarea, transportul zilnic, sesiuni de machiaj si sedinte foto iti sunt asigurate de catre studioul de videochat Lucky Studio din Iasi, daca vei incepe colaborarea cu acest angajator.

Probabil ai aflat deja si mai multe lucruri, intrand pe blogul Lucky Studio Iasi, insa imi place sa cred ca te-am ajutat in a lua o decizie legata de angajarea la acest studio de videochat iesean.

De admin

9 comentarii la „Cel mai simplu mod de a descoperi videochatul”
 1. ce fain ca iti poti alege tipu de contract dorit..e super misto….de aia zic sa a intra in videochat e super dupa ce ai terminat o scoala si nu ai de lucru..cel putin pe moment.

 2. pe mn ma tenteaza cel mai mul;t banii primiti zilnic..sincer..nu am nimic imptriva la alte studiouri, da banii sunt prima mea chestie

 3. pe mn ma tenteaza cel mai mul;t banii primiti zilnic..sincer..nu am nimic imptriva la alte studiouri, da banii sunt prima mea chestie 🙂

Comentariile sunt închise.