nicktrans.ro

Toti mai multi sunt cei care calatoresc in afara tarii, de aceea mijloacele de transport international persoane care sa beneficieze de toate conditiile sunt tot mai necesare. NICKTRANS Suceava doreste ca fiecare client in parte sa aiba parte de o calatorie cat mai placuta, de aceea le pune acestora la dispozitie cele mai sigure autocare, ce se afla in conformitate cu toate standardele.

Avantajele de a beneficia de un transport international persoane profesionist

Pentru ca oricine isi doreste sa aiba parte de o calatorie cat mai placuta, si, bineinteles, cat mai sigura, compania NICKTRANS realizeaza la perioade stabilite de timp curse cu diferite destinatii. In vederea oferirii unei experiente cat mai placute, aceasta firma dispune de cele mai moderne mijloace de transport.

Autocarele care intra in serviciile firmei de transport international persoane au fost clasificate cu 2, respectiv 3 stele. Atat unele, cat si altele, ofera conditiile cele mai excelente de calatorie.

• Fiecare mijloc de transport dispune de o serie de dotari menite sa faca din orice drum o experienta placuta: sistem de incalzire independent, aer conditionat, DVD, statie audio-video, bucatarie, toaleta etc. Cotierele de pe partea dreapta si stanga a randurilor de scaune, instalate suplimentar, asigura un plus de confort calatorilor.

In ce tari realizeaza firma NICKTRANS transportul international de persoane?

Datorita solicitarilor clientilor, rutele pe care compania desfasoara curse regulate sunt multiple: Anglia, Italia, Portugalia, Spania, Belgia, Austria, Slovenia, Ungaria. Ofertele de transport pentru fiecare in parte sunt prezentate online pe site-ul nicktrans.ro.

De altfel, in cazul in care numarul persoanelor ce doresc sa calatoreasca intr-una dintre tarile mentionate mai sus este mai mic, exista posibilitatea beneficierii de unul dintre cele 6 microbuze de categoria I, ce sunt clasate cu o stea. Acestea dispun de sistem de incalzire independente, ceea ce este extrem de avantajos.

Exista posibilitatea de a inchiria un autocar NICKTRANS pentru excursii organizate?

Cu NICKTRANS orice este posibil! De aceea, compania pune spre inchiriere, atat pentru agentiile de turism cat si pentru grupurile organizare, autocare si microbuze imaculate, care functioneaza fara nici un fel de probleme.
Fata de alte firme de transport, aceasta ofera cele mai bune servicii la cele mai bune tarife. Bineinteles, pentru ca orice transport sa se realizeze in maximum de confort, toate mijloacele de transport moderne au in dotare scaune rabatabile si extensibile, menite sa ofere oricarui calator odihna de care are nevoie.
Faptul ca in cadrul serviciilor se regasesc si cele pentru bar reprezinta un mare plus. Astfel, oricine va dori sa savureze o bautura calda sau o racoritoare o va putea face comandand ceea ce doreste de la barul autocarului.
Pentru ca orice calatorie sa ramana o experienta placuta, dar si pentru a evita posibilele nelamuriri anterioare, pe nicktrans.ro sunt disponibile conditiile si termenii ce trebuie respectati de cei ce doresc sa beneficieze de colaborarea cu aceasta firma de transport.
Cei care vor sa afle informatii suplimentare referitoare la serviciile si pachetele de transport international persoane, pot accesa cu incredere pagina web a companiei nicktrans.ro. De atfel, aici vor gasi si datele de contact necesare pentru persoanele care vor sa programeze un loc.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *