IQ-ridicat

A avea un IQ ridicat ar putea fi un instrument benefic in atingerea obiectivelor pe care cineva si le propune. A avea o relatie cu cineva cu IQ ridicat ar putea insemna ca vezi lucrurile din alta perspectiva fata de cum le-ai vazut pana acum. Cunoscand acestea, trebuie sa fii foarte atent la anumite aspecte daca iti doresti ca relatia voastra sa functioneze asa cum trebuie.

Caracteristicile unei persoane cu IQ ridicat

O persoana cu un IQ mai ridicat invata mai repede. Foarte multi oameni cu un nivel mare al IQ-ului sunt oameni care au cunoscut succesul. Nivelul inteligentei lor ii impinge pe acestia sa faca lucrurile mai bine decat o fac altii. Cu toate ca un IQ sanatos nu garanteaza succesul, cu siguranta ofera o abilitate cognitiva care ii face pe acestia sa se adapteze mai usor si sa invete mai repede.

Au o perspectiva mai critica asupra vietii. Cei cu un IQ mai ridicat sunt capabili sa priveasca esecul din alta perspectiva. In timp ce o persoana normala trebuie sa se adapteze cu o situatie problematica, astfel de oameni sunt deranjati de conditia umana si de idiotenia altor oameni. Ei nu pot intelege de ce lumea ramane in urma atunci cand se poate rezolva totul cu niste oameni destepti, capabili sa gestioneze orice situatie stresanta. Acestia au obiceiul de a trata problemele cu care se confrunta cu mai multa critica.

Sunt mai selectivi in gandurile lor. Potrivit unui studiu, oamenii de stiinta au descoperit ca cei care au un IQ mai mare sunt mai selectivi atunci cand percep lucrurile in miscare. Acest lucru inseamna ca, atunci cand privesc un obiect ca un intreg, au tendinta de a ignora partile mai mari si mai putin relevante ale acestuia. Pe scurt, oamenii cu un IQ mai mare isi concentreaza atentia pe lucrurile mai marunte, iar intr-o lume plina de distrageri la orice pas, aceasta abilitate joaca un rol important in intelegerea unor aspecte.

De admin

Un comentariu la „Ce trebuie sa stii daca te intalnesti cu o persoana cu un IQ mare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *