whatmenwant
whatmenwant

Te intrebi de ce colegul dragut a ales-o pe prietena ta in loc sa te aleaga pe tine? Care sunt criteriile de care tin cont barbatii cand aleg sa fie cu o femeie este o intrebare care le-a framantat pe femei mult timp. Daca e sa credem ideile vehiculate in mass-media, barbatii cauta femei cu un corp perfect si cu un chip fara nici un defect. Daca te uiti in jur vei vedea ca asa ceva se gaseste mai rar. Totusi alegerea se face cumva, iata cateva idei care va vor edifica mai mult sau mai putin in acest sens.

Fiecare barbat e diferit si isi doreste lucruri diferite de la partenera sa. Ceea ce cauta difera si in functie de ceea ce isi doreste – o prietena, o sotie sau o persoana cu care sa petreaca timpul prin oras. Cateva calitati cautate de barbati sunt enumerate in continuare, nu neaparat prioritizate dupa ordinea in care sunt prezentate.

– Increderea in sine.  Barbatilor le place ca partenerele lor sa fie increzatoare, sa tina capul sus si cand intra intr-o incapere sau intr-o discutie sa mentina tot timpul contactul vizual, acest lucru este considerat atractiv.

– Un simt al umorului dezvoltat. Nimeni nu vrea sa fie impreuna cu cineva plictisitor si care ramane tot timpul serios. Barbatul vrea ca femeia sa rada la glumele sale si chiar sa faca si ea glume, sa nu mentina tot timpul o fata serioasa, sa dea impresia de negativism. Fetele si femeile cu o buna dispozitie sunt mai atragatoare pentru barbati.

– Feminitatea si ingrijirea – ii face pe barbati sa se simta mai „masculi” si desigur un aspect ingrijit consta un avantaj

– Intelegerea. Barbatii isi doresc o femeie care sa ii inteleaga, care sa ii accepte asa cum sunt, eventualele schimbari pe care sa vrea sa le aduca sa fie minore. Barbatii cauta o femeie care sa ii sprijine si sa ii aprecieze, nu una care sa ii cicaleasca in continuu

– Onestitate si loialitate. Alte doua calitati foarte importante. Trebuie sa fie sigur ca ea nu va flirta cu oricine in momentul in care el paraseste incaperea, partenera trebuie sa fie loiala si de incredere si sa le stea alaturi indiferent de situatie.

– Maturitatea – este si ea cautata, chiar daca uneori barbatilor le place la nebunie cum se alinta partenerele lor. E foarte important sa poata purta si o discutie normala.

– O femeie trebuie sa isi sprijine partenerul. Pentru un tanar care face eforturi, e la inceput in cariera, sprijinul este foarte important. Isi doreste pe cineva care sa il asculte, fara sa isi bata joc de el sau sa-l descurajeze.

Per total, barbatii cauta femei prietenoase, vesele, calduroase, cu care sa poata iesi si cu care sa se poata afisa, sa nu fie cicalitoare, sa le ofere sprijin la nevoie, in linii mari, mai pot fi adaugate sau completate si altele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *