service reparatii telefoane mobilefix

Cauti un service specializat? Vezi aici detalii despre MobileFIX!

Cu totii folosim telefoanele mobile si diversele device-uri care ne pun la curent cu tot ce s-a mai intamplat in lume. Atunci cand acestea se strica sau se intampla ceva cu ele si se opresc din functionare sau nu mai merg asa cum ar trebui, imediat se ia decizia de a merge la un service pentru a vedea ce s-a intamplat. Se intampla sa fi in acest moment in cautarea unui service specializat care se poate ocupa de problema telefonului tau? Atunci citeste mai multe in cele ce urmeaza si afla despre MobileFIX.

Acest service ofera o gama variata de reparatii la diferite tipuri de telefoane, Samsung sau Apple, fiind. Poti sa inlocuiesti display-ul sau sticla, dupa caz. Vezi aici mai multe informatii si alege ceea serviciul potrivit pentru ca telefonul tau sa devina din nou functional. Nu trebuie sa-ti cumperi altul ci trebuie doar sa ai grija de acesta. MobileFIX te poate ajuta in acest sens, tu nemaifiind cel care trebuie sa stranga bani pentru o noua achizitie.

4 orase diferite, 4 locatii unde poti veni cu telefonul

MobileFIX este prezent in 4 orase diferite, Bucuresti, Cluj, Brasov si Constanta. Poti sa vii cu telefonul tau in una dintre aceste locatii si sa te bucuri de un “consult” total al telefonului. Specialistii iti vor spune exact care este problema si cum aceasta poate fi remediata. Chiar este recomandat sa apelezi la ajutor dedicat atunci cand ai anumite dificultati cu device-ul, si sa nu incerci sa faci tu singur modificari in ceea ce priveste telefonul. Vei vedea ca acest lucru nu va aduce la succesul pe care ti-l doresti, ci din contra s-ar putea sa dai mai tare peste cap functiile telefonului si atunci sa fie necesar sa cumperi unul nou.

Daca nu te afli prin apropierea acestor orase, poti sa trimiti telefonul catre MobileFIX prin posta. Il impachetezi corespunzator si eventual lipesti un sticker special care sa anunte ca inauntru se afla ceva fragil. Vei tine legatura in permanenta cu echipa MobileFIX care te va ajuta cu tot ce trebuie sa stii despre device-ul tau si asupra componentelor peste care se intervine.

Se acorda garantie la orice fel de reparatie

Indiferent de tipul reparatiei, trebuie de mentionat faptul ca se acorda garantie indiferent de tipul acesteia. Acest lucru denota seriozitate si implicare din partea echipei MobileFIX, echipa care de altfel isi doreste ca toti cei care apeleaza la serviciile acestui sa plece cu un  device bine pus la punct si verificat. Vei vedea ca acest lucru va conta pe viitor, asta daca vei intampina anumite probleme cu telefonul sau cu device-ul.

Pe site-ul oficial mobilefix.ro gasesti mai multe informatii despre serviciile acestui service si vezi exact care sunt preturile pentru serviciul dorit. Apeleaza la ajutor specializat, daca vii in locatie, reparatia se poate face pe loc, asta pentru ca personalul s-ar putea sa aiba in dotare piesele de care ai nevoie pentru reparatia imediata a device-ului tau.

 

Contact:

0747620217

contact@mobilefix.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.