stailer

Indiferent de anotimp, întreținerea corporală este un lucru constant. Ne dorim să arătam cât mai bine, fiindcă asta ne oferă și încredere în sine. Într-adevăr, uneori nu prea ai chef, alteori nu prea ai timp, însă când vine vorba de propria persoană trebuie să facem câte un efort, fiindcă o singură viață avem. Iubirea de sine începe de la un mic gest făcut pentru bunăstarea noastră, iar un astfel de gest este să mergi la un salon de înfrumusețare pentru o transformare. 

Stailer te ajută să găsești un salon la care să mergi chiar astăzi, dacă îți dorești să-ți schimbi starea la 180 de grade.

De ce să te programezi prin Stailer

Stailer este o platformă de programări online la saloanele de hair & beauty și este 100% gratuită. Îți oferă eficiență și flexibilitate. Nu mai trebuie să cauți saloanele pe Google, să suni la fiecare în parte. În astfel de cazuri e posibil nici să nu găsești loc exact când vrei tu, ci să faci compromisuri și să te pliezi tu pe agenda unui salon, modificându-ți planurile. Dar, cu Stailer ai oportunitatea de a te programa exact când dorești.

Intri pe stailer.ro, selectezi orașul din care ești din 20 disponibile, genul tău, serviciul dorit, data și ora. În câteva clipe obții lista cu saloane ce te pot primi în funcție de timpul tău. Spre exemplu, dacă vrei să găsești saloane de epilare in Galati ca să scapi de părul nedorit, fie prin epilare cu ceară sau definitivă, ai toate șansele să găsești un loc chiar astăzi, fără să fie nevoie de planificări ca înainte, sunând anticipat.

Programări și anulări fără taxe și fără telefoane

Nu mai depinzi nici de agende și nici de programele saloanelor. Te poți programa la orice oră din zi și din noapte și la fel e și în cazul anulărilor. Nu mai trebuie să suni stilistul să îți ceri scuze că nu mai poți ajunge, fiindcă rezolvi totul online din câteva click-uri. Anularea o poți face din link-ul primit după rezervarea unui loc sau din contul tău Stailer. Citeste aici alte detalii.

Este necesar contul Stailer?

Nu, poți să-ți faci programări din browser și fără acesta. Însă, de fiecare dată trebuie să introduci datele tale personale pentru finalizarea rezervării. Dacă îți creezi un cont scapi de acest aspect. În plus, contul devine o agendă virtuală de unde tu ai acces mai ușor către programările tale și le gestionezi mai rapid. Poți chiar să setezi și remindere de tip sms pentru programări ce îți reamintesc din timp când trebuie să fii la salon.

Poți, de asemenea, să îți instalezi aplicația Stailer din Magazin Play sau App Store ori App Gallery și astfel ai acces și mai rapid la agenda ta. Trebuie doar să creezi un cont sau să te conectezi cu pagina ta de Facebook.

Stailer este viitorul programărilor la salon. Descoperă cu ajutorul său saloane minunate din orașul tău, unde stiliștii sunt adevărate comori încă nedescoperite de tine.

Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *