epilare definitiva
epilare definitiva

Nu toata lumea se califica pentru indepartarea parului de pe corp cu ajutorul laserului. Utilizarea incorecta si nepotrivita pe candidatii care nu se aliniaza profilului poate cauza probleme grave la nivelul pielii. Candidatii trebuie vazuti si consultati de catre un specialist, chiar doctor dermatolog, bine pregatit, insa ghidurile generale includ:

  • Parul trebuie sa fie mai inchis la culoare decat pielea. Clientii cu par blond deschis nu sunt candidati ideali pentru tratamentele de epilare cu laser de vreme ce va fi aproape imposibila distingerea parului de piele.
  • Persoanele bronzate in exces nu sunt nici ei niste candidati potriviti pentru acest tip de tratament deoarece tonul mai inchis al pielii lor va face dificil pentru laser sa descopere pilozitatea.
  • Clientii cu o complexitate foarte inchisa la culoare a pielii sunt probabil niste candidati la fel de nepotriviti  din acelasi motiv ca cel de mai sus.
  • In general, cei mai buni candidati vor avea parul negru si pielea mai deschisa la culoare astfel incat laserul sa „vada” parul si sa lucreze la cel mai bun nivel pentru indepartarea parului de pe corp.
  • Laserul nu este in mod tipic o optiune prea buna pentru parul gri sau alb pentru ca se contopeste foarte mult cu pielea si face mai dificil pentru laser sa trateze zonele in cauza.

Atunci cand este aplicata epilarea definitiva cu laserul de catre un specialist in asa ceva si pe un candidat bun, nu vor exista efecte adverse serioase. Problemele apar atunci cand indivizii nepregatiti si fara aptitudini de folosire  a laserului sunt angajati in cadrul tratamentelor cu laser. Alte probleme pot veni din partea monitorizarii eficiente a pacientului. In aceste cazuri, urmatoarele efecte secundare pot aparea:

  • Arsuri ale pielii
  • Decolorarea pielii
  • Leziuni la nivelul tesuturilor pielii

Trebuie luata in calcul si protejarea ochilor in timpul tratamentelor de indepartare a parului cu laserul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *