banda_ledbanda_led

Indiferent de mediul in care lucram sau ne desfasuram activitatea lumina este principalul factor care ne ajuta sa finalizam cu succes activitatile intreprinse. Fie ca este lumina naturala sau artificiala, fara ea nu ne-am putea descurca in aceasta era a iluminatului si a dezvoltarii tehnologice. De cele mai multe ori trebuie sa fim siguri ca adoptam un stil care sa imbine perfect iluminatul natural cu cel artificial.

Sursa de lumina artificiala este intotdeauna aspectul de care ar trebui sa tinem cont atunci cand intensitatea de lumina naturala scade si avem nevoie de ajutor pentru a finaliza treburile casnice. De cele mai multe ori folosim becuri normale, becuri ecologice, cele cu halogen, fluorescente sau cu incandescenta. Toate becurile emit lumina atunci cand sunt conectate la reteaua electrica si sunt activate. Cand o tensiune adecvata de curent este condusa catre electronii din interior, acestia sunt capabili sa elibereze energie sub forma de fotoni. Acest efect formeaza lumina artificiala.

Daca doresti sa obtii o geometrie complicata sau sa obtii un efect modern poti incerca sa achizitionezi benzi leduri la pret bun ideale pentru tavanele false, acvarile preferate, pentru gradina, pentru elementele de mobilier sau pentru un efect de lumina ambientala. Benzile cu led sunt o tehnologie moderna cand vine vorba de iluminatul casei tale sau al spatiilor comerciale. Ideale si pentru distractie, poti fi folosite si aplicate cu usurinta in cluburi, restaurante sau pensiuni, fiind de mai multe marimi, culori si intensitati.

De ce sa folosesti benzile cu leduri? Pentru ca sunt instrumente de iluminat folosite in iuminarea interna a spatiilor, avand un sistem de tip multi-circuit sau circuit in serie, care functioneaza prin intermediul unui cablu de alimentare prevazut cu un dispozitiv electronic. Faptul ca au un consum redus de energie electrica iti vor garanta o factura mai mica la furnizorii de electricitate.

Ele constituie de obicei un circuit intern format din mai multi fotoni aranjati la distante egale si legati cu ajutorul unui fir de electricitate ce permit luminarea si garanteaza o durata de utilizare de pana la 125 zile, atunci cand sunt folosite aproximativ 16h/zi.

Daca doresti sa obtii un efect cromatic mai romantic, mai intens sau mai colorat poti opta pentru benzile cu leduri cu gel, care vor conferi mai multa culoare spatiului in care doresti sa fie amplasate sau pentru cele de tip autoadeziv, care iti vor facilita montarea, fara a fi nevoit sa apelezi la un electrician.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *