atractii femeieatractii femeie

Majoritatea barbatilor acorda o atentie deosebita pielii unei femeisi felului in care se simte si arata aceasta. Cele mai multe sondaje de opinie au demonstrat faptul ca un barbat vede o buna structura a pielii drept un semn sigur de sanatate. Majoritatea barbatilor cred ca o femeie cu o piele cu aspect sanatos este ea insasi sanatoasa si ca poate da nastere de copii multi.

Pentru a atrage un barbat, pielea ta trebuie sa fie fina si neteda.  Da-ti intotdeauna pielea cu crema, hidrateaz-o si hraneste-o, dar si curat-o asa cum trebuie cu un burete mai dur sau cu o manusa de exfoliat. Fa toate acestea in timpul dusului, inainte de culcare si dupa baie, astfel incat sa-ti pastrezi o piele curata, stralucitoare si sanatoasa mereu.

Nu dormi niciodata cu machiajul pe fata si nu uita sa folosesti exfolianti din cand in cand. Mai mult de atat, asigura-te ca dormi suficient si ca iti vei reduce nivelul de stres acumulat in timpul zilei sau saptamanii.

Probabil nu este atat de surprinzator faptul ca un barbat observa la o femeie stilul ei vestimentar. Un studiu recent a demonstrat faptul ca majoritatea barbatilor prefera un stil vestimentar mai clasic la o femeie, in loc de un stil vestimentar ce ofera o deschidere mai mare catre piele.

Barbatii adora misterul la o femeie, iar un trup oe jumatate dezgolit poate sa iti arate toate secretele si misterul, asadar ai grija. Un simt grozav al stilului vestimentar poate spune foarte multe despre tine, tine minte asta! Parfumul tau si machiajul pot spune de asemenea multe despre gusturile tale. Tocurile si accesoriile pe care le folosesti  iti pot dezvalui stilul de viata si faptul ca esti sofisticata sau nu.

Outfitul tau poate dezvalui increderea ta in tine si atitudinea ta despre viata. Nu crede ca un barbat nu este constient in legatura cu trendurile in materie de moda. Acestia observa totul. Daca este nevoie, imbunatateste-ti stilul vestimentar pentru a arata si a te simti mult mai bine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *