Katy vs Gaga

Atractia scandalului

Cand se opreste o vedeta sa fie relevanta? Aceasta este o discutie pe care si-o pun multi cand vine vorba de mai toate vedetele. Adevarul este ca suntem destul de oribili ca oameni si oricat ne-ar placea o poveste despre cineva care nu avea nimic si a ajuns sa detina un imperiu, majoritatea ar prefera o poveste in care persoana avea totul si l-a pierdut, ramanand fara nimic. Acest lucru ne atrage, fie ca vorbim despre filme sau despre viata reala. Un reportaj despre succesul noului album al lui Katy Perry va avea ceva succes, insa un reportaj despre esecul noului album Lady Gaga va aparea in toate ziarele si toata lumea va simti ca are dreptul la o opinie in sectiunea de comentarii.

Le-am mentionat pe ele pentru ca cele doua chiar s-au aflat in rivalitate acum doi ani, cand au lansat la o diferenta de cateva zile un single nou, primul extras de pe noul album, mult asteptat din partea amandurora. Katy a intregistrat un succes fulminant, „Roar” atingand locul intai in mai multe clasamente din lume, in timp ce „Applause”, desi s-a clasat in top zece, nu a fost vazut drept un mare succes, din cauza comparatiilor cu Perry, dar si pentru ca aceasta avusese hituri foarte mari inainte („Just Dance”, „Poker Face”, „Bad Romance”). Albumului lui Katy s-a vandut foarte bine si a mai produs hit-uri, ca „Dark Horse”, primind si recenzii pozitive. Pe de alta parte, albumul lui Gaga a primit recenzii mixte sau negative, s-a vandut intr-un numar mic si a disparut rapid din clasamente, cu tot cu piesele promovate adiacent.

Care dintre povesti credeti ca a fost dezbatuta mai mult? Marele succes al lui Katy Perry sau esecul lui Gaga? Daca ati ales a doua varianta, aveti dreptate. Desi au fost si articole despre succesul lui Katy, evident, cele despre insuccesul lui Gaga mi-au invadat pagina de Facebook.

Astfel de articole exista dintotdeauna din cauza fascinatiei publicului cu dezastrele. Nu stiu ce anume ne face sa vrem sa vedem si sa aflam totul despre un eveniment nefericit mai mult decat despre un eveniment fericit. Poate doar asa e natura umana.

Pentru mai multe informatii despre rivalitatile vedetelor si cine se bucura de mai mult succes, vezi aici. Astfel de povesti fac deliciul oricarui blogger sau jurnalist de monden, deci poti ramane la curent cu tot ceea ce se intampla peste hotare sau chiar la noi in tara foarte usor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *