AsusAsus

Camerele care sunt echipate in cadrul multor smartphone-uri moderne ale zilelor noastre devin din ce ince mai calitative odata cu fiecare generatie care urmeaza. Deja stiti cu totii cateva sfaturi pentru suprinderea celor mai bune imagini, insa de fiecare data esti limitat de hardware-ul pe care il ai incorporat in telefon. Cu majoritatea smartphone-urilor din ziua de azi, nu poti obtine obiectivele cu zoom digitale pe care le gasesti la fiecare camera digitala care este destinata pentru poze clare. Asta s-a schimbat acum cu aparitia noului Asus ZenFone Zoom.

Acest dispozitiv de diferentiaza de restul pietei smartphone-urilor prin introducerea unui obiectiv cu zoom optic 3X. Acesta merge cu camera de 13 megapixeli de pe spatele dispozitivului si poate fi conectat cu un zoom digital de pana la 12x pentru a fi si mai aproape de actiune.

Asta inseamna ca, chiar daca te indepartezi de subiectul fotografiei tale, inca poti incadra fotografia pe care vrei sa o obtii fara a sacrifica calitatea imaginii din cauza taiatului excesiv. Acest lucru este important pentru ca acesta este un zoom digital; se ia imaginea mare in ansamblu, ajusteaza zona de interes si pur si simplu intinde imaginea inapoi. Ata deterioreaza calitatea imaginii si cauzeaza o fotografie foarte pixelata. Cu ajutorul zoom-ului optic, poti obtine un zoom adevarat pentru pozele tale.

Asus ZenFone Zoom nu este primul dispozitiv asemenea unui smartphone care sa aiba trasatura unui obiectiv cu zoom optic, insa Asus subliniaza faptul ca este cel mai subtire si mai mic dispozitiv din lume care ofera o camera de 13MP cu un zoom optic de 3x. Alte trasaturi includ si obiectivul cu un design de 10 elemente, stabilizatorul optic de imagine care sa minimizez efectele mainilor tremurande si un laser auto-focus revolutionar pentru imagini incredibil de clare. Exista de asemenea si un mod manual unde utilizatorii mai avansati pot recurge la setarile ISO, viteza de declansare si asa mai departe.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *