agitator orbital

Fie că vorbim despre industria alimentară, despre cea de construcții sau despre orice alt domeniu, testarea lucrurilor ce urmează să fie puse în vânzare este esențială. Materialele sau substanțele folosite în orice domeniu trebuie să fie testate în bune condiții, astfel încât să ajungă la clienți într-o stare excelentă. Anumite teste se fac doar în laboratoare, iar din acest motiv acestea trebuie să fie echipate corespunzător. 

Un laborator echipat cu toate cele necesare și produse calitative va putea genera rezultate bune și testele efectuate vor fi eficiente. Găsești agitator orbital și alte produse pentru laboratoare disponibile la Precisa. 

Agitatorul orbital se poate utiliza în camere frigorifice sau în incubatoare, ce funcționează la temperaturi ambiante, ce sunt cuprinse între +4°C și +40°C. Acesta este fiabil și foarte silențios, încorporând un sistem de acționare directă și un motor fără perii, a cărei durată de viață este garantată până la 35.000 de ore de lucru. Acționarea directă și motorul fără perie permite amestecarea continuă până la 7 zile, asigurând astfel o funcționare fiabilă pentru o perioadă de peste 2 ani. Mai multe despre acest produs poți vedea pe pagina sa, unde este detaliat complet cu toate informațiile necesare. Pentru a afla mai multe despre accesoriile de laborator, vezi si articolul acesta. 

Precisa cuprinde o gamă cu adevărat largă de produse, unde ai la dispoziție peste 1300 de articole și accesorii utile pentru orice tip de laborator. Oricare ar fi domeniul acestuia de activitate, pe site sunt disponibile mai multe variante, ce sunt de ajutor pentru ca acesta să funcționeze corect și eficient. De la efectuarea analizelor medicale, până la testarea materialelor de construcții și materiale didactice, toate sunt disponibile la Precisa.ro. 

Aparatură eficientă pentru testarea materialelor de construcții

Atunci când se lansează pe piață produse sau substanțe ori materiale pentru construcții, acestea trebuie testate anterior pentru a vedea eficiența lor, cum se comportă în anumite medii, dar și cât sunt de rezistente. Ideale pentru acest domeniu de activitate, aparaturile pentru testarea materialelor de construcții de la Precisa sunt foarte eficiente și calitative, oferind rezultate pe măsura așteptărilor. 

Găsești pe site produse de testare a agregatelor, pentru testarea asfaltului, respectiv bitum, pentru testarea de beton – mortare – tipare, testarea cimentului, a fierului și a solului. Aparaturile sunt de ultimă generație, folosesc sisteme complexe și oferă rezultate excelente. Pentru a le comanda trebuie să le adaugi în cererea de ofertă, iar ulterior reprezentanții Precisa te vor contacta pentru a stabili toate detaliile.

Ustensile și instrumentar pentru o funcționare corectă la laboratorului

La Precisa ai la dispoziție o gamă completă de ustensile și instrumentar pentru o funcționare eficientă a laboratorului. Peste 300 de produse sunt disponibile în această categorie, de unde poți comanda ace de disecție, aparat de tăiat tuburi de sticlă, becuri de gaz, cleme cu 2, 3 sau 4 degete, cleme duble, clești, elevatoare de laborator, foarfece, inele de filtrare și așa mai departe.

Compania poate fi contactată telefonic sau prin adresa office@precisa.ro. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *