inchirieri auto Iasi Romania ieftin

Cea mai buna modalitate de a te deplasa intr-un oras aglomerat precum e Iasiul este cu masina. Poti circula si cu tramvaiul sau autobuzul, dar asta numai daca ai tot timpul din lume. In mod deosebit pe parcursul anului universitar, nu iti recomand deloc sa optezi pentru mijloacele de transport in comun, mai ales daca vrei sa fii cat mai eficient.

Daca nu esti posesorul unui automobil, dar doresti sa inchiriezi unul pentru perioada de timp in care te afli in Iasi, te sfatuiesc sa ai grija atunci cand alegi firma de rent a car. Una dintre cele mai bune companii de inchirieri auto Iasi Romania ieftin este Car Rental, care isi promoveaza serviciile si in mediul online pe car-rental-ro.com.

De ce recomand serviciile acestei firme de rent a car? Ei bine, pentru ca am apelat de fiecare data cand am fost in Iasi la ei si am fost in totalitate multumit de ceea ce mi s-a oferit. Comparativ cu prima experienta pe care am avut-o cu o alta companie, modul in care am fost tratat si cum mi s-a raspuns la intrebari m-a suprins placut. Astfel ca depinde peste cine dai si cum ti se furnizeaza serviciile.auto Iasi Romania ieftin

Ce are de oferit aceasta firma de rent a car?

Trasaturile definitorii ale firmei Car Rental Iasi sunt flexibilitatea si dinamismul. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai un parc auto modern la preturi accesibile. Automobilele ce se pot inchiria sunt diverse, astfel ca atat cei care au un buget mai mare, cat si cei care au unul mai restrans pot alege una dintre masinile disponibile.

De altfel, preturile sunt mai mult decat surprinzatoare. Pentru fiecare model in parte gasesti informatiile de care ai nevoie pe site-ul lor, precum si imagini reprezentative alaturi de detaliile informative ale acestor masini.

Seriozitatea este inca unul din  motivele pentru care am continuat sa inchiriez masina de aici. Nu peste tot dai de oameni care sa isi trateze clientii cu respectul cuvenit. De fapt, aroganta unora este incredibil de mare, iar ignoranta de necrezut.

De asemenea, pe car-rental-ro.com sunt actualizate in permanenta ofertele de care se pot bucura cei care aleg sa inchirieze o masina de la Car Rental. Pentru luna septembrie, de exemplu, cei care inchiriaza un automobil, cu exceptia Daciei Logan, pentru o perioada de 11 zile, beneficiaza de o zi gratis.

De ce automobile dispune Car Rental Iasi?

Pentru ca nu toti vor sa conduca acelasi tip de masina, pe car-rental-ro.com sunt disponibile mai multe modele, unele mai practice, altele mai elegante. In functie de buget, fiecare poate alege masina care i se potriveste cel mai bine.

Eu am optat de fiecare data pentru Smart Forfour pentru ca eram singur si am considerat ca nu e nevoie de ceva mai spatios. De altfel, si masina asta a fost suficienta pentru ca mi-au incaput toate lucrurile fara probleme.

La Car Rental gasesti masini de la 15 euro la zi, pana la 25 de euro, in functie de dotarile fiecareia. Care sunt modelele de automobil dintre care poti alege? Ei bine, ai posibilitatea de a opta pentru un Ford Focus pe benzina sau gaz, acelasi model dar diesel, pentru o Skoda Fabia, un Peugeot 207, un VW Polo, un Renaul SymboL sau Dacia Logan. Daca esti cu familia si ai nevoie de o masina mai mare, poti inchiria un Renault Grand Scenic pentru ca acesta este omologat cu 7 locuri si in acest fel veti putea calatori in mod confortabil.

Daca vrei sa afli mai multe despre serviciile de inchirieri auto Iasi Romania ieftin, acceseaza car-rental-ro.com si vei beneficia de cele mai bune tarife si conditii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *