Cu totii am iubit la un moment dat anumite seriale TV animate cand eram copii, acum insa odata cu inaintarea in varsta am ajuns sa nu le mai apreceim la fel de mult. Totusi e important sa ramai mai mereu cu un suflet de copil si sa iti aduci aminte de vremurile in care stateai in diminetile de weekend asteptand sa inceapa desenele tale favorite. Printre cele mai urmarite si mai populare seriale animate regasim:

Pokemon

Acesta este serialul animat japonez care a creat o adevarata nebunie la nivel global. Imaginile animate aratau povestea unui baiat de 10 ani, Ash Ketchum, care aspira sa fie cel mai bun trainer de Pokemoni din lume. In calatoriile sale este insotit de Misti si de Brok si de primul sau Pokemon, Pikatchu.

Dragon Ball Z

Povestea supereroului „Goku” era uina din cele mai captivante momente pentru copii care au urmarit desenul animat. Acesta lupta alaturi de prietenii sai lupta impotriva lui Piccolo si Vegeta pentru a salva lumea de dorinta extrateristrilor de a distruge planeta.

Batman

Dupa trilogia filmelor Batman, toata lumea e familiara cu supereroul din Gotham City. Identitatea acestua este aceea a unui miliardar pe nume Bruce Wayne care a decis sa inspire frica in mintile criminalilor din oras. Inca din tinar, Bruce s-a confruntat cu criminalii cand parintii sai au fist ucisi pe o alee intunecata din Gotham.

Seria de desene animate se bazeaza pe benzile desenate create de Bob Kane. Pe perioada seriei Batman se lupta cu mult inamici clasici precum Joker si Two Face si este deseori ajutat de Robin si Batgirl. Seria a castigat 4 premii Emmy printre care si distinctia de  „Outstanding Animated Program”.

Cu siguranta ca va aduceti aminte de aceste desene animate care ne-au facut perioada copilariei de neuitat. Am mai putea aminti de Tom si Jerry si bineinteles Looney Tunes cu personaje de la Daffy Duck pana la Silvester.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *