accesorii exterior autoaccesorii exterior autoaccesorii exterior auto

Pe langa faptul ca exista o serie de mai multe tipuri de accesorii auto care pot fi foarte utile in cadrul interiorului masinii tale, exista de asemeena si o serie de accesorii auto numai bune pentru exteriorul acestuia. Unele te pot ajuta atunci cand ti-ai incuiat cheile in masina, pe cand altele iti demonstreaza interesele sau adauga un factor X autovehiculului tau preferat.

Protectii impotriva vantului

Aceste tipuri de protectii impotriva vantului ajuta la mentinerea ploii si aerului rece de a intra in masina ta atunci cand ferestrele sunt partial coborate. Fiecare protectie importiva vantului este atasata de vehicul exact deaupra geamului masinii. Aceste sisteme de protectie a geamurilor sunt fabricate la comanda pentru fiecare tip si model de masina sa adere exat cu geamul fiecaruia in parte. Poti cumpara si comanda de asemenea si asemenea sisteme e protectie impotriva soarelui si vantului sau ploii si pentru trapa din acoperisul masinii.

Breloc magnetic pentru chei

Putine lucruri sunt mult mai stresante decat a-ti pierde cheile, mai ales atunci cand te afli departe de casa. O metoda de a nu te mai pierde si a nu lasa pagubas in cazul in acre ti-ai piedut sau uitat cheile pe undeva este de apune o cheie de rezerva intr-un breloc magnetic si apoi atasarea respectivului dispozitiv intr-o locatie ascunsa in vehiculul tau sau in geanta.

Placuta de inamtriculare

Placutele de inmatriculare se ataseaza cu usurinta de vehiculul tau cu ajutorul suruburilor si pot afisa orice subiect iti doresti tu, fie ca este vorba despre o facultate, o tara, un sport sau un hobby. Ai putea gasi o placuta de inmatriculare deja realizata cu ce interes ai tu, insa daca nu vei gasi, poti comanda asa ceva in mod personalizat.

Bara de protectie pentru spatele masinii

In mod original desemnata pentru a ajuta la reducerea vitezei masinii sau pentru ferirea acesteia de daune pentru cazul in care o alta masina se izbeste in acesta, bara de protectie a devenit mai mult o emblema a cat de faina este masina in cazua si cat de cool este posesorul acesteia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *