accesorii telefon

O agitatie considerabila, o lansare pe masura, iar acum piesa de tehnologie oferita de cei de la Apple a ajuns disponibila consumatorilor. Aproape oricine isi doreste un astfel de gadget, insa odata ce il ai, trebuie sa il si accesorizezi, sa il personalizezi in asa fel incat sa fie unic. Care ar fi cateva accesorii care sunt in acelasi timp utile si practice dar care ofera si un plus de stil, eleganta si chiar aspect estetic imbunatatit iPhone-ului 6 vedem in continuare.

1. Carcasa/husa de telefon iPhone 6. Dupa aparitia telefonului pe piata, carcasele au fost imediat urmatorul lucru cautat. Pliate perfect pe conturul telefonului, cosmetizate in culori si forme diverse, din materiale combinate, husele si carcasele personalizeaza smartphone-ul, astfel sunt cu siguranta pe lista accesoriilor de dorit atat pentru protectie cat si pentru partea estetica.

2. Casti audio care sa izoleze zgomotele externe. Fie ca e vorba de casti interne, cu membrane din cauciuc sau silicon, sau cele de tipul care acopera urechea in totalitate, cu ajutorul castilor poti asculta melodiile preferate fara sa fii deranjat si fara sa deranjezi cu sunetul pe cei din jur.

3. Incarcator original. Poate ca cel al telefonului se va defecta la un moment dat, astfel ai nevoie de unul de rezerva, pentru situatii neprevazute. Chiar si un incarcator de masina este indicat, pentru ca orice smartphone in ziua de astazi se descarca destul de repede datorita aplicatiilor si functiilor pe care le indeplineste.

4. O baterie de rezerva. Chiar daca telefoanele de la Apple vin cu bateria incorporata si utilizatorul nu poate interveni pentru a o scoate, este bine sa se achizitioneze ca accesoriu si o baterie de rezerva, in eventualitatea in care bateria originala se defecteaza.

O folie de protectie pentru display ar putea fi o completare la lista de accesorii de dorit pentru un iPhone 6, iar avandu-le pe toate cele enumerate mai sus, orice impatimit de gadgeturi se va asigura ca este pregatit pentru orice situatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *